Winkelwagen Geen producten

Reviews

Uw ervaringen worden door andere klanten erg op prijs gesteld.
Is onze service u goed bevallen?
Hoe zag uw pakketje eruit?
Snel genoeg geleverd?
Heeft u plezier van uw nieuwe kleding?

Plaats hier uw bericht.
Hoe meer positieve berichten, hoe meer mensen via dit diervriendelijke kanaal zullen aankopen.
Daar zijn de dieren (en wij ook ☺) erg blij mee.

Madelon - 25/09/2017 om 11:49

Dag meesterbreier,

Bedankt voor het heeeerlijke vest. Ik ben helemaal gelukkig!

Tot de volgende keer

Hartelijke groet

Anne-Margriet - 21/09/2017 om 14:10

Wat ontzettend leuk, die kaart bij de post afgelopen zaterdag.
Ik ben heel erg blij met het vest. Ik kan niet wachten tot het koud genoeg is om er lekker van te gaan genieten!

Hartelijke groet, Anne-Margriet

Anne-Margriet - 21/09/2017 om 14:09

Wat ontzettend leuk, die kaart bij de post afgelopen zaterdag.
Ik ben heel erg blij met het vest. Ik kan niet wachten tot het koud genoeg is om er lekker van te gaan genieten!

Hartelijke groet, Anne-Margriet

Joy uit Noordwijk - 08/02/2017 om 08:39

Bedankt voor de snelle levering, de goede service en de ansichtkaart! Wat een verrassing.
Het vest zit super, heerlijk warm. Ben er harstikke blij mee.
Groetjes, Joy

GJ - 06/01/2017 om 14:51

Wat is Maitretricot een fantastische webwinkel, of moet ik zeggen wat is Emile een passievolle winkeleigenaar. Na de bestelling kreeg ik een mail dat iets niet geheel was zoals het op de site stond. Als service is er een ander product meegestuurd. Ook werd er meegedacht dat het om een Kerstcadeau stond, dus de retour termijn werd om deze reden verlengd. Ook kreeg ik nog een persoonlijk kaartje in de bus. Geweldig! Ga do door!

Algemeen
Betrouwbaarheid
Service
Team MeesterBreier.nl - 05/01/2017 om 14:47

Aanvullend (aan onderstaand bericht) voor mw. Claudia, bericht van 05/01/2017 om 12:21

Op voorhand; u bent van harte welkom om onze (deze) reactie op waarheid te toetsen bij de bron; Inti Knitwear (intiknitwear.com).

Om ons eerder onderzoek naar diervriendelijkheid te toetsen, hebben wij direct contact gemaakt met deze bron van uw shawl, zoals genoemd; Inti Knitwear. Zij hebben ons verzekerd dat Inti wel degelijk diervriendelijkheid nastreeft. De Alpaca's leven op verschillende farms in de bergen van Peru met hun begeleidende herders. Het scheren gebeurt waarbij de dieren staan, op rustige kalme tred, waarbij geen enkel dier geweld wordt toegebracht. Deze omgang is de rode draad in het productieproces van alle artikelen welke Inti levert, van dier tot spinners tot breisters (handgemaakt). De ontwikkelaars van het merk reizen zelf 2 x per jaar af om gedurende meerdere maanden op locatie deze processen te bewaken. Inti is een ambachtsmerk wat niet voor niets in onze winkel wordt aangeduid als "6 star product".
Zelf vinden wij het erg geruststellend dit feit nogmaals bevestigd te hebben gekregen wat wellicht ook voor u zo kan zijn.

Team MeesterBreier.nl - 05/01/2017 om 13:33

Aan mw. Claudia, bericht van 05/01/2017 om 12:21

Dank dat u de moeite heeft genomen voor het delen van uw ervaringen, ook al zijn ze niet direct erg positief.

Graag voegen wij enkele feiten toe teneinde uw ervaring, voor anderen, van twee zijden te belichten.

* U kocht per vr30dec16, des avonds, een "Brushed Shawl" welke wij verzonden per ma02jan17 en bij u arriveerde per di03jan17.
* U meldt dat de shawl werd aangeprezen als alpacawol, echter de productomschrijving, welke duidelijk en helder leesbaar is voordat een klant deze aankoopt, meldt: "80% Alpaca / 20% Acryl".
* U meldt dat de informatie bij het betreffende artikel zeer summier is (wij melden bij dit artikel 9 aandachtspunten).
* U meldt dat er bijvoorbeeld geen afmetingen bij staan, terwijl de productomschrijving meldt: "maat: 220 x 60 cm".
* U meldt dat wij claimen diervriendelijk te zijn en dat dat u heel lastig lijkt.
Wij zijn er ontzettend trots op ons uiterste best te doen inzake dit item en melden letterlijk op onze home-page:
"Kan de MeesterBreier de diervriendelijkheid garanderen? Dat is lastig, maar u vindt hier bijvoorbeeld geen konijnen-angora.".
Toch heeft u daar absoluut een punt. Het is idd erg lastig als men weet hoe "inkoop" van wol wereldwijd vaak geschied, gelijk aan bijvoorbeeld katoen. Wij menen echter met uw opmerking nog beter ons best te moeten gaan doen op dit vlak, daar wij niet van ieder product exact weten hoe de wol gewonnen is. Vooralsnog doen wij wel degelijk ons best hierin en als u tips heeft welke wij zouden kunnen aanwenden daartoe zullen wij die zeker overwegen.
* U meld dat u voor deze kleuren zeker niet gekozen zou hebben.
Bij ieder artikel plaatsen wij tenminste 1, maar liefst meerdere, foto's. Bij de brushed shawl stond 1 overzichtsfoto en 1 "ingezoomde" detailfoto welke (net als alle andere fotos) na aangeklikt te zijn automatisch middels hoveren nog verder inzoombaar is. Wel gaan wij er vanuit dat het algemeen bekend is dat kleuren van (computer)schermen af kunnen wijken van de werkelijkheid. Mss moeten wij dat wel nog nadrukkelijker vermelden. Tevens werd in de productomschrijving vermeldt: "Kleur: blauw / "mixed blue". Vanwege kleurverloop is dit het enige exemplaar".
* Per 03jan17, op de dag van ontvangst, zend u de shawl retour.
* Per 04jan17 ontvangen wij de shawl.
* Per 04jan17, diezelfde dag, betalen wij u het gehele aankoopbedrag retour. Wellicht heeft u dit inmiddels ontvangen, wat ons echter niet zeker is daar u aankocht via PayPal en wij retourbetaalden via PayPal.

Desalniettemin bent u ontevreden, dat spijt ons oprecht, echter wij herkennen ons op geen enkel vlak met uw toegekende beoordeling. Wel gaan wij nog meer ons best doen aangaande de diervriendelijkheid.
Nogmaals dank.

Claudia - 05/01/2017 om 12:21

Ik had een shawl besteld die er op de foto prachtig uit zag. Het werd aangeprezen als alpacawol. Toen ie werd bezorgd waren de kleren heel anders, stond er in dat het 20% acryl en 80% wol was (welke wol is niet duidelijk). Ik heb de in druk dat deze webshop foto's van de merken gebruiken die ze verkopen. Dat lijkt me niet afdoende. De informatie bij het betreffende artikel is ook zeer summier, er staan bijvoorbeeld geen afmetingen bij. Daarnaast claimt de webshop diervriendelijk te zijn. Dat lijkt me heel lastig, als je wol verkoopt. Houden de producenten het echt in de gaten? Ik houd zelf erg van wol en ik vind het vreselijk te weten dat in vele - zo niet verreweg de meeste gevallen de dieren slecht behandeld worden. Het is gewoon handel, en scheerders worden per dier betaald. Hoe sneller hoe meer ze verdienen. Via PETA en andere dierenwelzijnsorganisaties zijn informatie en fotorapportages hierover gemakkelijk te vinden.
Ik stuurde de shawl terug - jammer, het kost me dan toch 6,95, terwijl ik voor deze kleuren zeker niet gekozen zou hebben.

Algemeen
Betrouwbaarheid
Service
Erna - 26/08/2016 om 13:28

Twee mooie vesten besteld en direct de volgende dag ontvangen. Leuk verpakt met een persoonlijk briefje erbij én de dag erop ook nog eens een ansichtkaart in de bus. En last but nog least; de vesten waren per stuk ook nog eens 18 euro goedkoper dan in de winkel!

Algemeen
Betrouwbaarheid
Service
Fam Bal - 07/05/2016 om 20:52

Wij kennen deze eigenaar, en deze staat bekend als betrouwbaar. Dus ook bij deze nieuwe opzet een mooie trui besteld. Prachtige kwaliteit en snel geleverd. Zeker een aanrader.

Algemeen
Betrouwbaarheid
Service
 mbal01@ziggo.nl   
Jeanne - 27/03/2016 om 20:08

Snel bezorgd gekregen, bovendien als een cadeautje verpakt! Fijne winkel.

Algemeen
Betrouwbaarheid
Service
Berty - 07/03/2016 om 10:36

Ik kocht een heerlijke shawl. Kon deze op steenworp afstand afhalen (was niet thuis bij afleveren). Zeer snel geleverd, keurig verpakt in rijstfolie. Net en attent handgeschreven kaartje erbij. Iets uitgebreider assortiment zou fijn zijn maar ik kom hier zeker terug. Aanrader!!

 
Pagina 1 van 1
 


| Meer

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en websitegebruik te vergemakkelijken. We slaan geen persoonlijke gegevens op anders dan uw bestelgegevens t.b.v. verwerking daarvan.